ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Duşa a votat pentru un preşedinte care să nu promoveze dezbinarea între profesii

Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a votat, duminică, pentru un preşedinte care îşi doreşte o Românie puternică şi stabilă, care "trebuie” să aducă nomalitatea şi "să nu mai promoveze dezbinarea între profesii şi categorii de vârstă”.

63 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Duşa a votat pentru un preşedinte care să nu promoveze dezbinarea între profesii

Duşa a votat pentru un preşedinte care să nu promoveze dezbinarea între profesii (Imagine: Mihai Dăscălescu/Mediafax Foto)

"Am votat pentru preşedintele României, un preşedinte care îşi doreşte o Românie puternică, o Românie stabilă, o Românie în care fiecare cetăţean să ducă un trai decent. Eu cred că noul preşedinte trebuie să aducă normalitatea în România şi să nu mai promoveze dezbinarea între diferite profesii, între categorii de vârstă”, a declarat Mircea Duşă, la ieşiea din secţia de votare amenajată în incinta Colegiului Naţional "Mihai Eminescu” din Topliţa.

Liderul social-­democraţilor harghiteni a spus că îşi doreşte ca în următorii cinci ani fiecare cetăţean român "să trăiască într-o ţară liniştită, într-o Românie unită”.

Ministrului Apărării consideră că viitorul şef al statului ar trebui să colaboreze cu Guvernul, "în interesul politicilor economice şi sociale”, pentru dezvoltarea ţării.

"De altfel, în ultimul timp România este printre puţinele state din Europa care are creştere economică şi consider că o bună conlucrare între preşedinte şi Guvern, între instituţiile statului şi preşedinte, poate duce la rezolvarea multiplelor problemelor economice şi sociale pe care ţara le are”, a conchis Mircea Duşa.

Un număr de 270.515 persoane cu drept de vot înscrise pe listele electorale permanente sunt aşteptate la urne în judeţul Harghita, unde au fost amenajate 290 de secţii de votare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici