Alina Gorghiu: Îl aştept pe Dacian Cioloş în interiorul PNL. Nu am negociat nicio funcţie politică

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Alina Gorghiu, speră ca premierul Dacian Cioloş să devină, după 11 decembrie, membru al PNL, precizând însă că a negociat cu acesta vreo funcţie politică.

830 afișări
Imaginea articolului Alina Gorghiu: Îl aştept pe Dacian Cioloş în interiorul PNL. Nu am negociat nicio funcţie politică

Alina Gorghiu: Îl aştept pe Dacian Cioloş în interiorul PNL. Nu am negociat nicio funcţie politică (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Arhiva Mediafax Foto)

"În acest moment, certitudinea este că Dacian Cioloş rămâne să îşi termine mandatul de tehnocrat la Palatul Victoria. Nu are carnet de partid şi vă rog să remarcaţi că e prima dată în istoria post-decembristă când un partid politic de anvergura PNL înţelege foarte clar ce înseamnă deschiderea faţă de specialişti, faţă de societatea civilă”, a declarat Alina Gorghiu, la Botoşani.

Ea a spus că înscrierea în partid este o opţiune pe care Dacian Cioloş o va lua după alegerile parlamentare din 11 decembrie.

”Va fi în funcţie de rezultatul alegerilor. Vom vedea dacă vom reuşi să închidem acest cerc frumos, dacă va veni în PNL. Îl aştept în interiorul PNL, dacă asta va fi dorinţa sa", a mai afirmat liderul liberal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici