Ambasadorul Franţei a leşinat la evenimentul organizat de Ziua Franţei. Emil Boc l-a prins în braţe - VIDEO

Ambasadorul Franţei la Bucureşti, Henri Paul, a leşinat, joi, la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Franţei, fiind prins în braţe de către premierul Emil Boc, ulterior intervenind şi preşedintele Senatului, Mircea Geoană, diplomatul revenindu-şi după câteva momente.

5053 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul Franţei a leşinat la evenimentul organizat de Ziua Franţei. Emil Boc l-a prins în braţe - VIDEO

Ambasadorul Franţei a leşinat la evenimentul organizat de Ziua Franţei. Emil Boc l-a prins în braţe

Amabasadorul a leşinat după ce a rostit un cuvânt de introducere la recepţia oferită la ambasadă cu ocazia Zilei Franţei.

Henri Paul s-a dezechilibrat, la tribună, fiind prins în braţe de premier, care stătea lângă el.

Tot lângă diplomat se afla şi Mircea Geoană, care a sărit, de asemenea, în ajutorul lui Henri Paul.

Diplomatul şi-a revenit imediat, primind un pahar cu apă de la organizatori.

El a declarat că incidentul s-a produs din cauza căldurii şi că "totul este bine".

Evenimentul a continuat cu intonarea imnului Franţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici