Ameninţări cu ruperea coaliţiei de guvernare după demiterea lui Voiculescu. „Sunt colegi care susţin ieşirea USR de la guvernare”

Deputatul USR-PLUS Ionuţ Moşteanu declară că are mulţi colegi care susţin ieşirea USR de la guvernare. Este vorba despre o criză politică, iar ordinul publicat marţi e „un pretext”, declară deputatul.

3164 afișări
Imaginea articolului Ameninţări cu ruperea coaliţiei de guvernare după demiterea lui Voiculescu. „Sunt colegi care susţin ieşirea USR de la guvernare”

Ionuţ Moşteanu: Sunt colegi care susţin ieşirea USR de la guvernare

Întrebat dacă vrea USR să iasă de la guvernare, Ionuţ Moşteanu a spus că „orice variantă este pe masă, sunt colegi care susţin ieşirea de la guvernare”.

Miercuri urmează să aibă loc o discuţie în birourile reunite.

În ce priveşte demiterea lui Vald Voiculescu, liderul USR-PLUS s-a declarat surprins, în condiţiile în care la discuţia de luni, referitoare tot la Voiculescu, „părea că lucrurile sunt clare”.

Întrebat, de asemenea, dacă se poate spune că în acest moment există o criză politică, Ionuţ Moşteanu a răspuns: „putem spune. E o surpriză că a fost demis (Vlad Voiculescu - n.r.) fără o discuţie în coaliţie”.

În ce priveşte portofoliul de la Ministerul Sănătăţii, deputatul a declarat că structura Guvernului este decisă şi rămâne în picioare.

„Suntem parteneri loiali şi vrem să fim trataţi ca atare”, a adăugat Moşteanu.

În ce priveşte ordinul publicat marţi, deputatul a spus că a existat o lipsă de sincronizare, dar nu crede ca acest aspect să fi înclinat decisiv balanţa: „mi se pare un pretext”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici