Anastase, despre corupţia din vămi: Nu ştiu cine e regina, dar cu siguranţă nu e din PDL

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, lider al PDL Prahova, a afirmat joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Ploieşti, răspunzând unei întrebări, că nu ştie cine este "regina" corupţiei din vămi, menţionând că aceasta "cu siguranţă" nu face parte din PDL.

24 afișări
Imaginea articolului Anastase, despre corupţia din vămi: Nu ştiu cine e regina, dar cu siguranţă nu e din PDL

Anastase, despre corupţia din vămi: Nu ştiu cine e regina, dar cu siguranţă nu e din PDL (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Întrebată joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Ploieşti, dacă poate spune cine este "regina" corupţiei din vămi, Roberta Anastase a răspuns că nu ştie, dar a dat asigurărin că aceasta nu face parte din PDL.

"Nu ştiu cine e regina, dar ea cu siguranţă nu e din PDL", a afirmat Roberta Anastase.

Preşedinta Camerei Deputaţilor a adăugat că exclude posibilitatea ca aceasta să facă parte din PDL, întrucât acest partid este cel care "sprijină acţiunile de curăţenie din vămi".

Procurorii DNA Structura Centrală şi poliţiştii IGPR au făcut, joi la prânz, mai multe descinderi în Vama Ploieşti, fiind vizaţi angajaţi ai Autorităţii Vamale acuzaţi de luare de mită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici