Anastase: Liderii USL se opun proiectelor PDL, dar alternativa pe care o au este Mazăre dansând samba

Prim-vicepreşedintele PDL Roberta Anastase îi acuză pe liderii USL că se opun proiectelor PDL, dar că nu au alternativă sau când au aceasta e Radu Mazăre dansând samba, spunând că Antonescu "nu are capacitatea să pună ceasul să sune", iar Ponta, când dă indicaţii ca şi copilot, se răstoarnă maşina.

137 afișări
Imaginea articolului Anastase: Liderii USL se opun proiectelor PDL, dar alternativa pe care o au este Mazăre dansând samba

Anastase: Liderii USL se opun proiectelor PDL, dar alternativa pe care o au este Mazăre dansând samba (Imagine: Stefan Ciocan/Mediafax Foto)

Anastase a spus, vineri, la Şcoala de vară a tinerilor PDL, care are loc la Eforie, că liderii USL se răzgândesc des şi că dacă acum câteva săptămâni erau de acord cu comasarea alegerilor acum nu mai sunt.

"Acum câteva zile spuneau că nu sunt de acord cu comasarea alegerilor, dar acum două săptămâni atât Victor Ponta, cât şi Victor Antonescu erau de acord. Se opun la propunerile noastre, dar care este alternativa? L-au chemat pe Mazăre, l-au îmbrăcat frumos şi l-au pus să danseze samba. Asta e alternativa USL", a mai declarat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Anastase a despre Crin Antonescu că nu are capacitatea de a-şi pune ceasul să sune, iar Ponta, când dă indicaţii în calitate de copilot, se răstoarnă maşina.

"Antonescu nu are capacitatea să-şi pună ceasul să sune. Victor Ponta e copilot, stă în dreapta şoferului, iar când deschide gura se răstoarnă maşina", a mai spus Anastase.

Ea s-a întrebat de unde are USL un milion de euro pentru sondajele pe care le face şi de ce rezultatul acestora diferă de cel al rezultatelor din colegii, dând exemplul ultimelor alegeri de la Neamţ şi Maramureş.

"Ce s-a întâmplat cu suma de un milion de euro pe care care au vehiculat-o că au dat-o pe sondaje? De unde au avut bani? La ce le-au folosit aceste sondaje?. Crin Antonescu spune că în 2016 PNL se va lupta cu PSD, asta înseamnă că ei pun la cale bătălia de dinaintea divorţului. Ştiu că există tensiuni mari în teritoriu în USL. Ştiu ce tensiuni sunt în Prahova, au măsluit sondajele, iar apoi s-au întâlnit să spună ce rezultate dau în public. Au 60% în sondaje, dar nu trec de 40% în alegeri. O să scadă şi mai mult", a mai spus Anastase, apreciind că USL nu va mai rezista până în toamna anului viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici