Anastase şi-a anulat o vizită în Marea Britanie din cauza agendei politice încărcate

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat miercuri că, "din cauza agendei politice extrem de încărcate", şi-a anulat vizita în Marea Britanie, programată pentru luni şi marţi, şi că acest lucru nu reprezintă "nicio problemă din punct de vedere diplomatic".

82 afișări
Imaginea articolului Anastase şi-a anulat o vizită în Marea Britanie din cauza agendei politice încărcate

Roberta Anastase (Imagine: Octav Ganea/Mediafax foto)

"Vă asigur că nu este nicio problemă din punct de vedere diplomatic. Vizita a fost anulată la cererea mea, din cauza agendei politice extrem de încărcate", a spus Anastase.

Ea a mai spus că anularea vizitei "nu are nimic senzaţional".

"Anularea vizitei nu are nimic senzaţional. Este o procedură diplomatică uzitată de a reprograma întâlnirile în funcţie de programul unui demnitar al statului. Anularea vizitei nu prejudiciază cu nimic bunele relaţii între România şi Marea Britanie", a precizat Roberta Anastase.

Parlamentarii puterii au fost prezenţi, marţi, la şedinţa plenului reunit convocată pentru validarea lui Teodor Meleşcanu în funcţia de director al SIE. Reprezentanţii opoziţiei au absentat, fiind în protest parlamentar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici