Anastase vrea să depună un proiect de lege vizând dărâmarea gardului Parlamentului

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, luni, că va depune, în două săptămâni, un proiect de lege care să vizeze dărâmarea gardului Parlamentului, menţionând că oamenii trebuie să aibă acces la clădirea Legislativului.

39 afișări
Imaginea articolului Anastase vrea să depună un proiect de lege vizând dărâmarea gardului Parlamentului

Anastase vrea să depună un proiect de lege vizând dărâmarea gardului Parlamentului (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Anastase a adăugat că şi preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a spus că va susţine un astfel de proiect.

"Domnul Geoană a anunţat astăzi (luni, n.r.) că susţine proiectul meu de dărâmare a zidului Parlamentului şi a spus şi dânsul ce am spus şi eu de atâtea ori că nicăieri în Europa nu există ziduri în jurul Parlamentului", a precizat Anastase.

Ea a arătat că oamenii trebuie să aibă acces la clădirea Parlamentului şi, din acest motiv, trebuie dărâmat gardul din faţa Parlamentului.

Întrebată dacă dărâmarea acestui gard a fost propusă de Adrian Năstase, în urmă cu câţiva ani, Roberta Anastase a declarat: "Nu, dânsul (Adrian Năstase - n.r.) l-a construit, nu a propus dărâmarea lui".

Anastase speră ca propunerea ei legislativă să fie susţinută şi de Adrian Năstase şi să aibă din ce în ce mai mulţi adepţi.

Roberta Anastase a precizat că proiectul de lege se află "în construcţie, din punct de vedere tehnic".

"Sper ca într-o săptămână - două să pot să-l depun", a adăugat Anastase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici