Angel Tîlvăr: România rămâne un aliat de încredere al Statelor Unite ale Americii

România rămâne un aliat de încredere al Statelor Unite ale Americii, afirmă ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, după întâlnirile avute, la Washington, cu preşedinţii comisiilor Forţelor Armate din Senat şi Camera Reprezentanţilor, senatorul Jack Reed şi congresmanul Mike Rogers.

177 afișări
Imaginea articolului Angel Tîlvăr: România rămâne un aliat de încredere al Statelor Unite ale Americii

„România rămâne un aliat de încredere al Statelor Unite ale Americii. În cadrul întâlnirilor pe care le-am avut, la Washington, cu preşedinţii comisiilor Forţelor Armate din Senat şi Camera Reprezentanţilor, senatorul Jack Reed, respectiv congresmanul Mike Rogers, am mulţumit pentru angajamentul consistent al forţelor SUA dislocate în ţara noastră, în scopul consolidării securităţii spaţiului euro-atlantic pe flancul estic, o dovadă clară a Parteneriatului strategic solid româno-american”, transmite Angel Tîlvăr.

El afirmă că România apreciează eforturile administraţiei SUA pentru elaborarea unei Strategii de securitate pentru Marea Neagră.

„De aceea este importantă validarea, de către Congres, în perioada următoare, a propunerii legislative în acest sens”, încheie Tîlvăr.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici