Antonescu a eliberat din funcţie consilierii numiţi de el la Cotroceni

Preşedintele interimar Crin Antonescu a semnat, luni, decrete pentru eliberarea din funcţie a tuturor consilierilor numiţi de el la Administraţia Prezidenţială. Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, Crin Antonescu a semnat decrete pentru eliberarea din funcţiile de consilier prezidenţial a lui Vasile Enache, Gheorghe Rotaru, Daniel Barbu, Maria-Cristina Manda, Radu Zlati, Victor Voicu.

4495 afișări
Imaginea articolului Antonescu a eliberat din funcţie consilierii numiţi de el la Cotroceni

Crin Antonescu (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

De asemenea, preşedintele interimar a semnat o decizie pentru eliberarea din funcţia de consilier de stat a Nicoletei Nicolae-Ioana.

În 3 august, Crin Antonescu a semnat decretele de eliberare din funcţii a cinci consilieri prezidenţiali ai lui Traian Băsescu, respectiv Iulian Chifu, Iulian Fota, Cristian Diaconescu, Bogdan Drăgoi şi Bogdan Mănoiu. De asemenea, în 6 august, Antonescu a semnat un decret similar privindu-l pe Daniel Funeriu, iar în 13 august pentru Virgil Păunescu.

În această perioadă, au fost numiţi în funcţii de consilier prezidenţial şi de consilier de stat Vasile Enache, Gheorghe Rotaru, Daniel Barbu, Maria-Cristina Manda, Radu Zlati, Victor Voicu, Nicoleta Nicolae-Ioana.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici