Antonescu a fost mandatat de conducerea PNL să negocieze atribuţiile miniştrilor delegaţi

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a convocat, joi seară, o şedinţă de urgenţă a conducerii partidului pentru a obţine mandat în vederea negocierilor cu premierul desemnat Victor Ponta, astfel încât atribuţiile miniştrilor delegaţi să fie stipulate separat în actul de organizare a viitorului Cabinet.

135 afișări
Imaginea articolului Antonescu a fost mandatat de conducerea PNL să negocieze atribuţiile miniştrilor delegaţi

Crin Antonescu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Surse din conducerea PNL au declarat pentru MEDIAFAX că liberalii sunt nemulţumiţi de modul în care ar fi urmat să fie prevăzute atribuţiile miniştrilor delegaţi.

Faţă de lista Guvernului anunţată miercuri de premier, în care erau şase miniştri delegaţi, şi trei dintre ceilalţi miniştri propuşi au această titulatură: Lucia Ana Varga - ministrul delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Maria Grapini - ministrul delegat pentru Întreprinderi mici şi mijlocii, Mediu de afaceri şi Turism, Constantin Niţă - ministrul delegat pentru Energie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici