Antonescu: Am discutat cu Stroe şi Dobriţoiu, am dreptul să mă informez direct de la miniştri

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că a discutat cu ministrul delegat al Administraţiei, Radu Stroe, şi cel al Apărării, Corneliu Dobriţoiu, el arătând că are dreptul de a se informa direct de la miniştri despre modul în care funcţionează instituţiile gestionate de ei.

479 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Am discutat cu Stroe şi Dobriţoiu, am dreptul să mă informez direct de la miniştri

Antonescu: Am discutat cu Stroe şi Dobriţoiu, am dreptul să mă informez direct de la miniştri (Imagine: catalina Filip/Mediafax Foto)

Miniştrii Dobriţoiu şi Stroe au venit, miercuri seară, la Palatul Cotroceni, cu circa 30 de minute înainte de conferinţa de presă a preşedintelui interimar, Crin Antonescu, programată pentru ora 19.00.

Întrebat ce a discutat cu cei doi miniştri, Antonescu a răspuns: "Vă spun, cum să nu vă spun, că nu e nimic secret. Cu domnul ministru Dobriţoiu am discutat probleme care ţin de ministerul Apărării, de manifestarea care a avut loc azi la Constanţa şi de starea militarului care a suferit un accident, din fericire, nu grav. Cu domnul ministru Stroe - despre activitatea şi demersului pe care domnia sa, în calitate de ministru al Administraţiei, le desfăşoară în raport cu solicitările CC".

"Am dreptul să mă informez direct de la miniştri de modul în care funcţionează aceste instituţii", a adăugat Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici