Antonescu: Am propuneri de nume de miniştri pe care să le fac în forurile PNL

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni că el are propuneri de nume de viitori miniştri din partea PNL pe care să le propună partidului spre votare, precizând însă că nu vrea să le facă publice momentan.

545 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Am propuneri de nume de miniştri pe care să le fac în forurile PNL

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Iordache/ Mediafax Foto)

"Am propuneri pe care să le fac în forurile partidului, însă nu pot vorbi despre nume azi", a spus Antonescu, într-o intervenţie la RTV.

El a spus că miercuri se vor vota în partid numele propuse pentru portofoliile care vor fi deţinute de PNL în viitorul Guvern.

Întrebat dacă există nume dintre actualii miniştri ai PNL care nu vor fi în viitorul Guvern, Antonescu a răspuns afirmativ.

El a menţionat că unii dintre aceştia pur şi simplu nu mai vor să fie miniştri, sau vor să îşi desfăşoare activitatea în Parlament.

Răspunzând unei alte întrebări, el a spus că Mariana Câmpeanu nu se află printre aceştia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici