Antonescu: Băsescu nu va primi nicio declaraţie de la Haşotti şi îl va învesti pe acesta la Cultură

Preşedintele Traian Băsescu nu va primi nici de la Puiu Haşotti şi nici de la Victor Ponta vreo declaraţie referitoare la teza de doctorat sau la lucrările ştiinţifice ale ministrului propus pentru Cultură, a declarat, vineri, preşedintele PNL, Crin Antonescu.

548 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Băsescu nu va primi nicio declaraţie de la Haşotti şi îl va învesti pe acesta la Cultură

Antonescu: Băsescu nu va primi nicio declaraţie de la Haşotti şi îl va învesti pe acesta la Cultură (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Potrivit lui Antonescu, preşedintele României are atribuţii stabilite clar în Constituţie şi nu i se dă dreptul să solicite declaraţii precum cea pe care şeful statului a cerut-o în cazul lui Puiu Haşotti.

"Atitudinea preşedintelui este în afara legii", a spus Antonescu, precizând că Traian Băsescu se crede, în mintea sa, lider absolut al unei republici bananiere.

Preşedintele nu va primi nici de la Puiu Haşotti şi nici de la Victor Ponta astfel de declaraţii legate de activitatea ştiinţifică a senatorului PNL.

"A trecut vremea în care Traian Băsescu îşi putea bate joc de PNL", a mai spus Antonescu.

El a adăugat că luni, la ora 19.00, Băsescu îl va investi în funcţie pe Haşotti, fără nicio declaraţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici