Antonescu: Cuplul Ponta-Şova vrea să dea Portul Constanţa, în mod neconstituţional, prin HG

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni că premierul Victor Ponta şi ministrul Transporturilor, Dan Şova, doresc să transfere către ”clanul Mazăre” o cotă parte din acţiunile de la Portul Constanţa printr-o Hotărâre de Guvern, eludând astfel prevederi constituţionale.

90 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Cuplul Ponta-Şova vrea să dea Portul Constanţa, în mod neconstituţional, prin HG

Antonescu: Cuplul Ponta-Şova vrea să dea Portul Constanţa, în mod neconstituţional, prin HG

”Vedem eforturile cuplului Ponta-Şova de a eluda chiar prevederi constituţionale, de a încerca să reglementeze printr-o Hotărâre de Guvern ceea ce nu poate fi reglementat decât printr-o lege şi de a sfida toate considerentele de ordin economic, de ordin social, şi mai ales de ordin strategic care fac de nediscutat această oferire a unui obiectiv strategic naţional al României în gestiunea clanului roşu de la Constanţa”, a declarat Antonescu.

Preşedintele PNL a susţinut că în timpul guvernării USL liberalii s-au „opus categoric” şi au reuşit să împiedice „cadorisirea Portului Constanţa către clanul Mazăre”.

„Atunci când s-a discutat legea descentralizării, noi am împiedicat descentralizarea poliţiei naţionale, am împiedicat trimiterea porturilor, inclusiv sau în primul rând a Portului Constanţa către autorităţile locale, şi de asemenea anumite structuri din Ministerul Muncii”, a mai precizat liderul PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici