Antonescu, despre un eşec la europarlamentare: "Îmi iau eu singur măsurile care trebuie luate"

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că în situaţia unui eşec al partidului la europarlamentare, nu va veni nimeni din interiorul PNL să reproşeze acest lucru şi că va lua el măsurile de rigoare, admiţând faptul că alegerile vor arăta "o anumită pondere" a formaţiunilor politice.

427 afișări
Imaginea articolului Antonescu, despre un eşec la europarlamentare: "Îmi iau eu singur măsurile care trebuie luate"

Antonescu, despre un eşec la europarlamentare: "Îmi iau eu singur măsurile care trebuie luate"

"Europarlamentarele sunt un test în primul rând de natură organizatorică pentru partidele care participă şi un semnal politic care arată pentru fiecare partid participant o anumită pondere. Nu văd ce s-ar putea întâmpla pentru ca toate motivele care au dus la constituirea USL, la funcţionarea unui guvern comun, să fie anulate şi din punctul acesta de vedere eu privesc cu multă seninătate aceste alegeri şi în niciun caz ca pe o competiţie în interiorul USL", a declarat preşedintele PNL, într-o emisiune la TVR 1.

Antonescu a fost întrebat dacă nu va fi prilej pentru voci din PNL să-i reproşeze un eşec la europarlamentare în cazul unui scor nesatisfăcător.

"În momentul în care partidul ar avea cu acest prilej sau cu altul un eşec atât de semnificativ, nu trebuie să vină cineva din interiorul partidului, că cineva-ul ăla din interiorul partidului nu vine. O spun eu, de pe acuma. Îmi iau eu singur măsurile care trebuie luate. Adică, dacă am un eşec atât de semnificativ la europarlamentare ... iau toate măsurile pe care un lider democrat de partid le ia", a afirmat liderul PNL.

El a fost întrebat dacă va spune public care sunt respectivele măsuri.

"Nu voi spune, pentru că nu va fi un eşec. Iau aceeaşi măsură pe care ar lua-o probabil şi Victor Ponta în cazul unui eşec, a ceea ce ar socoti dânşii eşec sau ceea ce ar fi trebuit sau ar trebui să facă şi liderii celorlalte partide", a mai spus Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici