Antonescu: E mai probabil să candidez în Sectorul 3 decât în Sectorul 6 pentru un nou mandat

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seară, că este mai probabil să candideze într-un colegiu din Sectorul 3 din Capitală pentru un nou mandat de senator, precizând că preferă să intre în cursă într-un colegiu mare, pentru a ridica scorul USL.

261 afișări
Imaginea articolului Antonescu: E mai probabil să candidez în Sectorul 3 decât în Sectorul 6 pentru un nou mandat

Antonescu: E mai probabil să candidez în Sectorul 3 decât în Sectorul 6 pentru un nou mandat (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Antonescu a precizat, la Realitatea TV, că încă nu s-a decis în care dintre colegiile din Sectoarele 3 sau 6 va intra în cursa pentru alegerile parlamentare.

"Eu nu m-am hotărât unde candidez, voi candida într-unul dintre colegiile mari din Capitală, la Sectorul 3, la Sectorul 6. N-are importanţă, pentru că am văzut că mă duc la Sectorul 6... mai probabil să mă duc la 3, n-am luat încă această decizie (...) Mă duc într-un colegiu mare pentru că este de datoria mea ca lider politic – e normal să mă duc într-un colegiu cu cât mai mulţi alegători în ideea, în obligaţia şi în speranţa că voi aduce cât mai multe voturi, pentru voturile acestea se totalizează la nivel naţional", a declarat preşedintele PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici