Antonescu: E o probabilitate de 55% ca moţiunea să nu treacă

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat, duminică, la o emisiune radio, că există "o probabilitate de 55 la sută ca moţiunea de cenzură să nu treacă".

27 afișări
Imaginea articolului Antonescu: E o probabilitate de 55% ca moţiunea să nu treacă

Antonescu: E o probabilitate de 55% ca moţiunea să nu treacă (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Aş spune că în momentul ăsta, aşa cum se prezintă lucrurile, e o probabilitate de 55 la sută ca moţiunea să nu treacă. Cred că şansele ei ar fi fost sau ar fi mai mari, pentru că, în fond, mai e timp, dacă noi opoziţia am fi lucrat la soluţii alternative. Cu alte cuvinte, în momentul în care parlamentarii toţi aveau a se pronunţa, să aibă în minte şi continuarea în eventualitatea căderii guvernului Boc", a declarat liderul liberal, la Europa FM, conform unui comunicat al postului de radio.

Moţiunea de cenzură urmează să se discute şi să se voteze în Parlament săptămâna viitoare, miercuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici