Antonescu: Formal, ACD şi PSD pot candida şi separat la europarlamentare

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că, din punct de vedere formal, ACD şi PSD pot candida şi separat la alegerile europarlamentare din 2014, iar dacă vor merge sub sigla USL, fiecare se va îndrepta spre grupurile propriilor familii politice europene.

173 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Formal, ACD şi PSD pot candida şi separat la europarlamentare

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Sigur că putem, cu acel prilej, să candidăm şi pe liste separate, din capul locului", a spus Antonescu, la Antena 3, răspunzând unei întrebări dacă PNL va mai merge alături de PSD sub sigla USL la scrutinul pentru Parlamentul European de anul viitor.

El a adăugat că, din punct de vedere formal, sunt posibile ambele variante, însă decizia se va lua mai târziu, fiindu-i greu să aprecieze în acest moment.

"Sigur, în condiţiile în care mergem împreună, după alegeri liberalii se duc la liberali, la familia politică, la grupurile politice europene. Liberalii se duc la liberali, pesediştii se duc la socialişti şi conservatorii cum se vor decide, probabil că tot la liberali", a mai spus Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici