Antonescu: Guvernul este condus de un caraghios care trage de la 11 metri până intră mingea

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică, la Suceava, că România este condusă de un premier caraghios care trage la poartă de la 11 metri până intră mingea cum făcea Nicolae Ceauşescu când vâna porci mistreţi.

479 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Guvernul este condus de un caraghios care trage de la 11 metri până intră mingea

Antonescu: Guvernul este condus de un caraghios care trage de la 11 metri până intră mingea (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

În cadrul unei întâlniri cu membrii suceveni ai PNL şi PSD, Crin Antonescu a spus că în România avem o economie într-o situaţie foarte grea, nefiind singura ţară aflată în criză, dar că suntem singura ţară în care Guvernul este condus de un caraghios.

"Guvernul este condus de un caraghios care bate lovituri de la 11 metri până intră mingea în poartă, cum trăgea Ceauşescu după mistreţi, până când reuşeau să-i prindă hăitaşii şi care ne spune, în fiecare intervenţie publică, ne spune mereu că economia României merge din ce în ce mai bine, că s-a făcut reformă, că în România e lapte şi miere şi că în România există un singur lucru rău: Ponta şi cu mine", a spus Antonescu.

El a arătat că premierul este în stare să spună atunci când un investitor pleacă şi două mii de oameni rămân pe drumuri că nu e nicio problemă şi că "bine că au plecat că avem noi investitori care stau la uşă".

Liderul PDL a mai spus că Guvernul vorbeşte de austeritate, taie dramatic salariile tuturor bugetarilor, care vrea să impoziteze toate pensiile, care taie toate felurile de ajutor normale într-o societate civilizată şi, în acelaşi timp, nu numai că nu se opreşte din furat, dar fură din ce în ce mai mult.

Antonescu a mai declarat că Emil Boc nu poate răspunde la o singură întrebare de ce atunci când taie cu 25 la sută salariile profesorilor, doctorilor, poliţiştilor, funcţionarilor şi din pensii nu reduce din cei 30 de consilieri pe care îi are la 25, la 26 sau la 28.

"Nu poate să răspundă de ce alocările pentru instituţiile necesare oricărei ţări scad, fondul de rezervă la dispoziţia prim-ministrului creşte exponenţial, de ce, în vreme ce şcoala are mai puţini bani, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale are mai mulţi. De ce în vreme ce sănătatea, spitalele sau ordinea publică din România au mai puţini bani şi sunt oameni daţi afară, de ce trebuie să aibă Preşedinţia şi Institutul Cultural Român, cuibul lui de propagandişti, să aibă bugete dublate", a spus Antonescu.

El a arătat că guvernanţii nu pot răspunde la aceste întrebări şi din acest motiv încearcă să se ascundă, să-şi schimbe numele, să-şi schimbe culoarea şi să creeze tot felul de mişcări şi să facă lucruri prin care să-i mai păcălească odată pe români.

Sâmbătă, premierul Emil Boc a testat gazonul stadionului Cluj Arena trăgând de cinci ori la poartă şi ratând o dată, afirmând apoi că a încercat să îl imite pe fotbalistul Tim Câmpeanu când a executat şuturile.

Premierul a fost invitat de organizatori să testeze gazonul şi să tragă la poartă, alături de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, şi de consilierii judeţeni.

La prima execuţie, Boc a tras pe lângă poartă, după care a primit un fular cu însemnele U Cluj şi a mai tras de alte patru ori, marcând de fiecare dată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici