Antonescu: I-am spus lui Tăriceanu că îi fac lobby să revină în PNL,chiar pentru congres, dar corect

Preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a declarat luni, după Delegaţia Permanentă, că i-a transmis lui Călin Popescu Tăriceanu că se ocupă de revenirea acestuia în PNL, chiar în perspectiva congresului extraordinar, dar în mod corect, şi nu cu pesediştii.

232 afișări
Imaginea articolului Antonescu: I-am spus lui Tăriceanu că îi fac lobby să revină în PNL,chiar pentru congres, dar corect

Călin Popescu Tăriceanu (Imagine: Ovidiu Micsik/ Mediafax Foto)

Antonescu a comentat momentul în care Tăriceanu a fost scos din sala de şedinţe a Delegaţiei Permanente, printr-un vot al acestui for.

”Nu înţeleg de ce s-a expus unei asemenea situaţii. Tăriceanu, sigur, ca noi toţi, avea alte defecte, dar un asemenea tupeu, cum l-au calificat şi colegii, ca în pauzele pe care i le dă Ponta de la şedinţele PSD să vină şi la noi nu a fost înghiţit şi cel puţin sunt mulţumit că Tăriceanu, în faţa a ce s-a votat şi în faţa reacţiei oamenilor, a înţeles totuşi să părăsească sala şi să ne lase să ne desfăşurăm”, a afirmat Antonescu.

El a susţinut că Tăriceanu nu este membru al PNL, întrucât ”s-a înscris cu forţa, nestaturar şi pus de pesedişti în PNL”.

”PSD a ocupat organizaţia Satu Mare cu complicitatea celor de acolo, de altfel a mai hotărât şi dizolvarea Biroului Judeţean de la Satu Mare (al filialei PNL, n.r.). Dar Tăriceanu nu este înscris legal în PNL. Statutul spune limpede cum se înscrie un om în PNL, adică în organizaţia partidului din localitatea pe raza căreia are domiciliu sau are serviciul”, a susţinut Antonescu.

De asemenea, el a precizat că i-a transmis lui Tăriceanu că, dacă se decide să revină în PNL, în perspectiva congresului, să facă acest lucru ”corect”.

”Mă ocup personal, îi garantez personal că va fi admisă cererea, sau încerc să-i fac lobby, dar nu cu pesediştii, pentru că nu suntem în 1945 când au venit ruşii şi ne puneau ăia pe aici miniştri”, a spus Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici