Antonescu: Îl prefer pe Băsescu în turul 2, întruchipează "mocirla de care trebuie să ne despărţim"

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, la Braşov, răspunzând unei întrebări, că îl preferă pe Traian Băsescu în turul doi, pentru că acesta are "avantajul didactic de a întruchipa mai bine această mocirlă de care trebuie să ne despărţim".

31 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Îl prefer pe Băsescu în turul 2, întruchipează "mocirla de care trebuie să ne despărţim"

Antonescu: Îl prefer pe Băsescu în turul 2, întruchipează "mocirla de care trebuie să ne despărţim" (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Întrebat cu cine ar prefera să ajungă în turul al doilea la alegerile prezidenţiale, Antonescu a spus iniţial că nu are preferinţe, deoarece atât Traian Băsescu cât şi Mircea Geoană sunt români şi, prin urmare, va fi preşedintele lor.

Apoi, a spus că l-ar prefera, totuşi, pe Traian Băsescu. "Prefer cu Traian Băsescu, pentru că este mai instructiv şi pentru opinia publică, pentru cei tineri, pentru că se conferă în mod mult mai clar două caractere, două atitudini în raport cu instituţia prezindenţială", a spus Antonescu.

Candidatul PNL la Preşedinţie a precizat că Băsescu are "avantajul didactic de a întruchipa mai bine această mocirlă de care trebuie să ne despărţim".

"Având personalitate, Traian Băsescu colorează", a mai spus Antonescu despre contracandidatul său.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la un miting electoral de la Sibiu, că "poate ar fi mai bine" să intre în turul al doilea cu Crin Antonescu, pentru că românii merită doi candidaţi de dreapta.

"Poate că ar fi mai bine ca în turul doi să intre Crin Antonescu. România ar merita să aibă, în turul doi, doi candidaţi de dreapta", a spus Băsescu.

Şeful statului a afirmat, însă, că adevărata opţiune a românilor ar trebui să fie să îl voteze pe Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici