Antonescu, întrebat dacă Ponta l-a asigurat că respectă programul USL la Ministerul Justiţiei: Da, dar nu mă linişteşte

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, răspunzând unei întrebări, că premierul Victor Ponta l-a asigurat că va respecta programul USL la Ministerul Justiţiei, care va fi asumat de PSD, ceea ce însă pe el nu îl linişteşte, aşa că va fi "vigilent" în continuare.

265 afișări
Imaginea articolului Antonescu, întrebat dacă Ponta l-a asigurat că respectă programul USL la Ministerul Justiţiei: Da, dar nu mă linişteşte

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat dacă premierul l-a asigurat că va respecta programul de guvernare al USL la Ministerul Justiţiei, Crin Antonescu a răspuns: "Da, dar asta pe mine unul nu a fost de natură să mă liniştească. Voi continua să fiu vigilent".

Premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri, după şedinţa USL, ca PSD să asume Ministerul Justiţiei, liberalii fiind de acord şi spunând că nu solicită alt portofoliu în schimb. Ponta a declarat că va rămâne interimar la MJ, apoi va face o nominalizare pentru preluarea funcţiei. El a mai declarat că opţiunea legată de viitorul ministru al Justiţiei se îndreaptă spre o persoană care să nu fie membru de partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici