Antonescu: Nu am să intru în polemici de mahala nici cu domnul Iliescu, nici cu domnul Ponta

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că nu intră în "polemici de mahala" cu Ion Iliescu, după ce acesta a spus, joi, că liderul liberal are un stil "puţin obraznic" pentru "un puştan fără prea multă experienţă politică".

67 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Nu am să intru în polemici de mahala nici cu domnul Iliescu, nici cu domnul Ponta

Antonescu: Nu am să intru în polemici de mahala nici cu domnul Iliescu, nici cu domnul Ponta (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Eu mi-am spus destul de clar punctul de vedere, de fapt, punctul de vedere al PNL, faţă necesitatea ca Opoziţia să facă ceva acum pentru România. Am văzut limpede care este poziţia PSD. Am luat act şi suntem în continuare preocupaţi de aceste probleme, probleme reale, serioase, a milioane de oameni. Suntem preocupaţi de construirea şi de aplicarea cât mai repede a unei alternative. Facem doar ceea ce putem face noi. Eu nu am să intru în polemici de mahala nici cu domnul Iliescu, nici cu domnul Ponta", a declarat Crin Antonescu, într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că, din punctul de vedere al liberalilor, oricâte "comentarii nervoase" ar mai face liderii PSD, "subiectul pe tronsonul acesta este închis".

"România are nevoie de soluţii, de discuţii pe baza unor soluţii acum, nu de polemici cu caracter mai mult sau mai puţin de mahala, după cum pot să le calific, din păcate, din partea unor lideri politici", a mai spus liderul PNL.

Întrebat dacă el consideră închisă posibilitatea unei colaborări cu PSD, preşedintele PNL a amintit că a spus în urmă cu câte zile "ce crede că se poate face pentru România" la nivelul scenei politicile şi la nivelul Parmentului în prezent.

"Am spus că pentru toate forţele politice care înţeleg lucrurile în felul acesta şi vor să facă ceva acum, uşa rămâne deschisă. Însă, pe de altă parte, am înţeles punctul de vedere al PSD şi ne vedem de treabă, pentru că obligaţia noastră este să facem ce ne stă în putinţă, nu să comentăm ce vor să facă sau nu vor să facă alţii", a conchis Antonescu.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat joi în şedinţa CExN la Piteşti că stilul lui Crin Antonescu este "puţin obraznic", pentru "un puştan fără prea multă experienţă politică" şi că preşedintele PNL "s-a trezit pe cai mari".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici