Antonescu: Nu cred că e posibil să facem buget alternativ cu PSD. Avem viziuni diferite fundamental

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că, în opinia sa, nu este posibil să se elaboreze un buget alternativ al opoziţiei, de către PNL şi PSD, aşa cum a propus liderul social-democrat, Victor Ponta, pentru că cele două partide au viziuni fundamental diferite în ce priveşte bugetul.

17 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Nu cred că e posibil să facem buget alternativ cu PSD. Avem viziuni diferite fundamental

Antonescu: Nu cred că e posibil să facem buget alternativ cu PSD. Avem viziuni diferite fundamental (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Solicitat să răspundă propunerii avansate de preşedintele PSD, Victor Ponta, de a elabora un buget alternativ al opoziţiei, Antonescu a spus: "Vom discuta acum, la Birou. Eu nu cred însă că este posibil, din mai multe motive: pe de o parte pentru că avem, probabil, viziuni diferite fundamental asupra bugetului şi mai cu seamă pentru faptul că, pur şi simplu, un buget alternativ nu se poate face în lipsa tuturor datelor reale pe care cineva, când guvernează, le are la dispoziţie".

El a adăugat că propunerea lui Ponta va fi discutată în Biroul Politic Central al PNL şi comunicată social-democraţilor.

"O să discutăm însă acest lucru şi sigur că o să-l comunicăm celor din PSD", a spus Antonescu.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a transmis, miercuri, o scrisoare către liderul PNL, Crin Antonescu, şi catre Daniel Constantin, liderul PC, în care propune crearea unui buget alternativ de catre opoziţie şi ca discuţiile pe această temă să aibă loc luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici