Antonescu: Nu mi-am încheiat concediul. O să iau o decizie în 24 de ore

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că nu şi-a încheiat concediul şi va lua o decizie în următoarele 24 de ore dacă îl va continua în perioada următoare, subliniind faptul că instituţia pe care o conduce, Senatul României, se află de asemenea în vacanţă parlamentară.

248 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Nu mi-am încheiat concediul. O să iau o decizie în 24 de ore

Antonescu: Nu mi-am încheiat concediul. O să iau o decizie în 24 de ore (Imagine: Thomas Campean/Mediafax foto)

Antonescu a fost întrebat dacă şi-a încheiat concediul în care s-a aflat.

"Eu nu l-am încheiat. (...) O să iau o decizie în următoarele 24 de ore", a replicat liderul PNL.

"Instituţia unde lucrez eu şi pe care o conduc, Senatul României, nu este în activitate. Este vacanţă parlamentară, aşa este conform Constituţiei şi legilor care guvernează activitatea Parlamentului. Dacă nu este sesiune extraordinară, şi nu este, Parlamentul se află în vacanţă parlamentară. Nu este o instituţie care să aibă o activitate care să nu se bucure şi de participarea mea", a adăugat Antonescu.

El a mai fost întrebat unde anume şi-a petrecut concediul de odihnă, însă nu a adus clarificări, precizând însă că nu s-a aflat în Miami.

De asemenea, el a fost întrebat de ce a preferat să facă declaraţii publice la trei zile de la momentul scandalului declanşat de declaraţiile liderului Jobbik.

"Eu consider, şi asta e greu să schimb acest mod de a vedea lucrurile, că rolul nostru al celor care facem politică, ca lideri de partid... nu este acela de a oferi în permanenţă un duel al declaraţiilor şi al comentariilor. Dacă s-a dus să zicem domnul Băsescu la mare şi s-a plimbat cu o şalupă şi a făcut acolo nişte consideraţii. Nu trebuie neapărat, cred că nu e de datoria mea publică să apar şi eu şi să spun că e aşa, că nu e aşa, că de ce e aşa... Sunt lucruri care mi se par semnificative şi care nu, nu fac comentarii de pe plajă, nu povestesc cât am slăbit şi cât m-am îngrăşat. Încerc o comunicare esenţială", a mai afirmat liderul PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici