Antonescu: O ţară nu se poate conduce cu neîncredrere sau cu delăsare

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Iaşi, în debutul şefinţei Delegaţiei Permanente a PNL Iaşi, că o ţară nu se poate conduce cu neîncredrere sau cu delăsare sau cu nepăsare şi lipă de respect, el arătând că liberalii trebuie să înţeleagă în primii acest lucru.

371 afișări
Imaginea articolului Antonescu: O ţară nu se poate conduce cu neîncredrere sau cu delăsare

Crin Antonescu (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

"Avem (de dat în 2014, n.r.) bătălia administraţiei. E o bătălia poate mai grea decât a guvernării, mai ales că ceea ce poţi face în administraţie depinde direct, imediat de ce poate face sau nu poate face Guvernul", a spus Antonescu.

El a spus, totodată, că PNL are de dat şi bătălia pentru câştigarea unui grad de încredere cât mai mare în autorităţi în general, nu doar în cele gestionate de PNL.

"Şi zilele din urmă, din păcate, şi atâtea alte exemple care se petrec în fiecare zi, arată nevoia amajoră a societăţii româneşti de a recupera autoritatea, autoritatea autorităţilor, dacă-mi este permisă această alăturare de cuvinte. O ţară nu se poate conduce cu neîncredrere sau cu delăsare, cu nepăsare şi lipsă de respect de la autorităţi către cetăţeni şi de la cetăţeni către autorităţi", a spus Antonescu.

El a spus că aceste lucruri nu reprezintă abstracţiuni sau poezii, ci sunt concrete.

"Nu e doar o bătălie de dat pentru PNL, dar cred că PNL mai înaintea tuturor celorlalţi actori politici, prin istoria sa, vocaţia sa, înţelege primul această reponsabilitate istorică", a spus Antonescu.

El va participa, vineri, la manifestările de la Iaşi prilejuite de sărbătorirea a 150 de ani de la Unirea Principatelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici