Antonescu: OTV s-a închis, dar spiritul lui e liber. Nu sunt stenograme de la întâlnirea cu Băsescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, la Iaşi, că în urma întâlnirii cu preşedintele Traian Băsescu, premierul Victor Ponta şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, nu au rezultat stenograme, comentând că "OTV-ul s-a închis, dar spiritul lui e liber".

2504 afișări
Imaginea articolului Antonescu: OTV s-a închis, dar spiritul lui e liber. Nu sunt stenograme de la întâlnirea cu Băsescu

Antonescu: OTV s-a închis, dar spiritul lui e liber. Nu sunt stenograme de la întâlnirea cu Băsescu (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

Antonescu a ţinut să precizeze că de la întâlnirea de la Senat cu şeful statului nu există stenograme ale discuţiei, iar presupusele stenograme vehiculate în presă "sunt pur şi simplu nişte aberaţii".

"OTV-ul s-a închis, dar spiritul lui e liber şi nu m-ar mira ca cel puţin la anumite posturi de televiziune să-i văd pe moderatori şi analişti consacraţi băgându-se unul pe altul în vreun tomberon. Nu se poate să minţi chiar aşa, (...) o minimă legătură cu realitatea sau cu plauzibilul trebuie să rămână", a mai apreciat liderul PNL.

Televiziunea Romania TV, controlată de deputatul PSD Sebastian Ghiță, a difuzat, miercuri seară, informaţii potrivit cărora în cadrul întâlnirii de la Parlament de marţi seară, Traian Băsescu şi Crin Antonescu ar fi avut un schimb de replici.

"Încetaţi presiunile asupra Justiţiei, prin Mona Pivniceru şi Dan Voiculescu! Ne afectează pe Mecanismul de Cooperare şi Verificare pe Justiţie la Bruxelles. În joc e soarta României! În joc e aderarea acestei ţări la Schengen!", i-ar fi spus Traian Băsescu lui Crin Antonescu, potrivit RTV. În replică, preşedintele Senatului i-ar fi spus şefului statului:"N-avem ce discuta pe acest subiect. Eu, Crin Antonescu, nu am nicio legătură cu Justiţia! Nu mă priveşte!", a adăugat sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici