Antonescu: PNL va pregăti guvern alternativ şi un corp de parlamentari din umbră

Candidatul PNL la preşedinţia partidului Crin Antonescu a anunţat, sâmbătă, în cadrul prezentării moţiunii sale politice, că PNL va pregăti un corp de parlamentari din umbră, viitorii candidaţi pentru fiecare colegiu, precum şi un guvern alternativ, care va monitoriza actualul Executiv.

17 afișări
Imaginea articolului Antonescu: PNL va pregăti guvern alternativ şi un corp de parlamentari din umbră

Antonescu: PNL va pregăti guvern alternativ şi un corp de parlamentari din umbră (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"PNL şi structurile sale locale şi departamentele vor pregăti un corp de parlamentari «din umbră», viitori candidaţi ai partidului în fiecare colegiu", a declarat Antonescu.

El a mai spus că, în cel mai scurt timp, PNL va anunţa public constituirea unui guvern alternativ sau "din umbră" care îşi va asuma monitorizarea cotidiană a activităţii Guvernului, precum şi a poziţiilor acestuia în deciziile europene.

În plus, guvernul alternativ va elabora şi prezenta public soluţiile şi politicile alternative, astfel încât opinia publică să aibă, în momentul alegerilor, o perspectivă clară şi o garanţie legată de alternativa care i se oferă.

"PNL trebuie să fie recunoscut de opinia publică drept un partid fără baroni", a mai declarat Antonescu.

El a pledat pentru identificarea şi pregătirea corpului de candidaţi pentru alegerile locale, dar şi pentru sancţionarea publică a tuturor abuzurilor din plan local, comise de actuala putere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici