Antonescu, prezent la sediul PNL: Când se termină interimatul, revin la poziţia din partid

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, la plecarea de la sediul PNL, unde s-a reunit conducerea formaţiunii, că imediat după terminarea interimatului la Cotroceni va reveni la poziţia din partid, acest lucru ţinând să ţi informeze şi pe colegii săi.

806 afișări
Imaginea articolului Antonescu, prezent la sediul PNL: Când se termină interimatul, revin la poziţia din partid

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Având în vedere – oarecum - clarificarea chestiunilor, e o treabă de timp, de procedură. Eu sper vineri să se reunească Parlamentul, că până atunci interimatul formal continuă. În momentul în care interimatul se încheie, am să revin în poziţia de la partid. Fiind încă formal în interimat, asta i-am anunţat pe colegi, practic acum începe şedinţa", a arătat Antonescu.

Crin Antonescu a ajuns la sediul PNL în jurul orei 15.00 şi a plecat înainte de începerea şedinţei Biroului Politic Central.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici