Antonescu: Prezenţa lui Geoană la DNA, unul din elementele care practic ne ascund realitatea

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni la sediul PNL că înţelege că Mircea Geoană a fost citat la DNA în calitate de martor, precizând că prezenţa fostului preşdinte al PSD la DNA este, în opinia sa, unul din elementele care practic ascund realitatea.

25 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Prezenţa lui Geoană la DNA, unul din elementele care practic ne ascund realitatea

Antonescu: Prezenţa lui Geoană la DNA, unul din elementele care practic ne ascund realitatea (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat despre faptul că Mircea Geoană a fost citat la DNA în dosarul Voicu, Antonescu a menţionat că, din punctul său de vedere, aceast lucru este unul din elementele care ascund realitatea.

"Nici eu nu ştiu în ce calitate a fost citat la DNA, înţeleg că de martor. Nu comentez şi n-are legătură cu subiectul. Asta e, din punctul meu de vedere, încă unul din elementele care, practic, ne ascund realitatea. Că domnul Geoană e sau nu la DNA, în ce calitate e, nu este interesant pentru România", a susţinut Crin Antonescu.

El a mai spus că "pentru România este interesant ce se întâmplă pentru ca economia să se mişte".

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, s-a prezentat, luni dimineaţă, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) unde a fost citat de procurori în dosarul senatorului Cătălin Voicu, arestat preventiv pentru corupţie. La intrarea în sediul DNA, Mircea Geoană a refuzat să facă declaraţii.

El a stat aproximativ o oră la sediul DNA, timp în care a răspuns întrebărilor procurorilor legate de dosarul în care a fost arestat preventiv senatorul Cătălin Voicu.

La ieşire, Geoană a spus că a venit în calitate de martor, fără avocat şi că a avut o discuţie "succintă" cu procurorii anticorupţie.

"Am avut o discuţie foarte succintă în care am declarat chestiuni legate de întrebările care mi-au fost adresate", a spus preşedintele Senatului, care a adăugat că este confidenţial "conţinutul discuţiilor".

Numele lui Mircea Geoană a fost vehiculat în dosarul lui Cătălin Voicu în legătură cu intermedierea unei întâlniri între senatorul PSD Cătălin Voicu şi vicepreşedintele PSD Dolj, Maria Schutz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici