Antonescu: Propunerea de excludere a lui Cataramă a fost înaintată CNEx

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, la finalul BPC, că există o propunere de excludere din partid a lui Viorel Cataramă, care a fost înaintată CNEx, precizând că liberalul a fost invitat să participe la şedinţă.

16 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Propunerea de excludere a lui Cataramă a fost înaintată CNEx

Antonescu: Propunerea de excludere a lui Cataramă a fost înaintată CNEx (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Întrebat dacă s-a propus excluderea lui Cataramă, Crin Antonescu a spus că există o astfel de propunere, menţionând că aceasta a fost înaintată CNEx, care va lua o decizie.

"Există o astfel de propunere şi a fost înaintată Consiliului Executiv", a spus Antonescu.

Întrebat dacă liberalii l-au invitat şi pe Viorel Cataramă la şedinţă, preşedintele PNL a răspuns afirmativ.

La ora transmiterii acestei ştiri, are loc şedinţa Comitetului Naţional Executiv (CNEx) al PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici