Antonescu: Relaţia cu Victor Ponta nu mai e atât de caldă, dar o relaţie corectă a existat permanent

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că relaţia sa cu premierul Victor Ponta "nu mai este, de o bucată de vreme, atât de apropiată, de caldă", dar a rămas una corectă.

277 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Relaţia cu Victor Ponta nu mai e atât de caldă, dar o relaţie corectă a existat permanent

Crin Antonescu (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Întrebat, într-o emisiune a postului România TV, dacă mai are relaţia corectă cu Victor Ponta pe care avut-o timp de doi ani, Crin Antonescu a precizat: "Nu am încetat niciodată eu şi Victor Ponta să avem o relaţie corectă. Relaţia nu mai este, de o bucată de vreme, atât de apropiată, atât de, să spun, caldă, dar o relaţie corectă a existat în permanenţă".

Referitor la ducerea la capăt a angajamentelor de către premierul Ponta, liderul liberal a spus că nu i-a cerut "o asemenea promisiune". "Nu acesta a fost subiectul discuţiilor noastre şi, încă ceva, eu nu am pus la îndoială niciodată în această privinţă cuvântul lui Victor Ponta", a declarat Antonescu.

Antonescu a mai arătat că sentimentele pesediştilor privind susţinerea unui candidat la Preşedinţie din alt partid există şi la liberali. "Sentimentele care sunt descrise astăzi de mulţi colegi pesedişti, cum că nu sunt ei foarte împăcaţi cu ideea că ar putea susţine un candidat la Preşedinţie din alt partid, cum că nu-i iubesc foarte mult pe liberali, sentimentele acestea să ştiţi că există şi în tabăra cealaltă", a punctat liderul PNL.

"Evindent că majoritatea liberalilor şi-ar fi dorit un prim-ministru liberal, care putea să existe în 2009, care putea să existe în 2011, care putea să existe în 2012, pe 10 decembrie", a mai spus Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici