Antonescu: Salut reafirmarea poziţiei SUA, exprimată de Biden, privind art. 5 al Tratatului NATO

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că salută reafirmarea poziţiei americane, exprimată de vicepreşedintele Joe Biden la Bucureşti, în legătură cu articolul 5 din Tratatul NATO.

92 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Salut reafirmarea poziţiei SUA, exprimată de Biden, privind art. 5 al Tratatului NATO

Crin Antonescu (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Mediafax Foto)

"Din declaraţiile de principiu pe care Joe Biden le-a făcut la Bucureşti, salut reafirmarea poziţiei americane în legătură cu articolul 5 din tratatul NATO. E cel mai important lucru pentru România să fie reafirmată de la acest înalt nivel angajarea fără echivoc a SUA în ceea ce înseamnă articolul fundamental al pactului Nord-Atlantic", a spus Antonescu.

El a arătat că acest lucru demonstrează avantajele situaţiei strategice a României, care decurg din opţiunea sa proatlantică şi apartenenţa la NATO şi subliniază importanţa majoră a parteneriatului strategic al României cu SUA.

Antonescu a mai spus că salută prezenţa lui Joe Biden la Bucureşti, arătând că oficialul american este cel mai important demnitar al administraţiei americane care vizitează România în ultimii cinci ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici