Antonescu şi Ponta, întrebaţi dacă îşi menţin acuzaţiile de minciună: E comentariu, nu întrebare

Liderii USL Crin Antonescu şi Victor Ponta au fost întrebaţi, luni, în conferinţa de la USL, dacă îşi menţin acuzaţiile reciproce de minciună din urmă cu o lună, liberalul răspunzând: "E un comentariu, nu o întrebare", iar liderul PSD spunând: "Credeam că o să mă întrebe dacă cred în Dumnezeu".

1702 afișări
Imaginea articolului Antonescu şi Ponta, întrebaţi dacă îşi menţin acuzaţiile de minciună: E comentariu, nu întrebare

Antonescu şi Ponta, întrebaţi dacă îşi menţin acuzaţiile de minciună: E comentariu, nu întrebare (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Antonescu şi Ponta au fost întrebaţi dacă îşi menţin declaraţiile prin care s-au acuzat reciproc de minciună în urmă cu circa o lună de zile.

"Noi am făcut către dumneavoastră invitaţia de a veni astăzi pentru a asculta declaraţiile pe care le-am avut de făcut astăzi şi sper că în legătură cu aceste declaraţii nimic nu e neclar", a replicat Antonescu.

Ulterior, ei a fost întrebaţi ce anume i-a determinat, în situaţia în care îşi menţin declaraţiile, să aibă încredere pentru a adopta deciziile privind situaţia din USL.

"Acesta este un comentariu la care dumneavoastră aveţi dreptul, dar nu este o întrebare. Declaraţiile noastre de azi sunt clare", a mai afirmat liderul PNL.

"Eu credeam că o să mă întrebe dacă cred în Dumnezeu", a continuat Victor Ponta, referindu-se la întrebarea adresată de un jurnalist.

"Nu a venit timpul, dar fiţi pregătit oricând pentru această întrebare", a mai intervenit Antonescu.

"Da, cred (în Dumnezeu, n.r.)", a mai precizat ulterior premierul.

Întrebaţi dacă rămâne indecent să mai pozeze în cuplu politic, Antonescu a răspuns: "În sensul în care l-am avut atunci în vedere, da. Adică eu cred că toate lucrurile s-au spus (...) să nu contaminăm subiecte, că ele pot face parte din discuţii separate".

La rândul său, Ponta a intervenit spunând că în fapt nu se află într-un cuplu cu liderul PNL.

Liderii USL se acuzau reciproc, în urmă cu o lună, de minciună, în contextul scandalului legat de modificarea Codurilor şi de Legea amnistiei, lansând la un moment dat ideea că USL va avea un purtător de cuvânt, pentru ca Victor Ponta şi Crin Antonescu să nu mai apară împreună.

Emil Constantinescu l-a întrebat pe Ion Iliescu, într-o dezbatere electorală din 1996, dacă crede în Dumnezeu, întrebarea devenind celebră la acel moment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici