Antonescu şi Ponta spun că suspendarea preşedintelui a fost o decizie comună a USL

Liderii USL Crin Antonescu şi Victor Ponta au declarat, joi seară, după şedinţa conducerii Uniunii, că suspendarea preşedintelui Traian Băsescu a fost o decizie comună a USL, ei respingând ideea că hotărârea a fost luată la comanda preşedintelui PNL.

674 afișări
Imaginea articolului Antonescu şi Ponta spun că suspendarea preşedintelui a fost o decizie comună a USL

Antonescu şi Ponta spun că suspendarea preşedintelui a fost o decizie comună a USL (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Crin Antonescu a spus că ideea că acţiunea suspendare a preşedintelui s-a produs la comanda sa, pentru că ar fi vrut să ajungă mai repede la Cotroceni, a fost răspândită de "instrumentele de propagandă ale lui Traian Băsescu".

La rândul său, preşedintele PSD a spus că partidul său nu a fost dus de nimeni către suspendarea preşedintelui Băsescu.

"Nici PSD în ansamblul său, nici eu personal nu ne-a luat nimeni de mână să ne ducă la suspendare. Suntem un partid puternic", a spus Ponta.

El a spus că a fost vorba despre o decizie comună a USL.

"Deciziile politice luate de USL de a construi USL, de a conduce împreună la guvernare, de a-l suspenda pe Traian Băsescu, de a guverna împreună (...) Decizia de a-l susţine pe Crin Antonescu la preşedinţie este o decizie adoptată de PSD în congres şi nu poate fi schimbată decât în congres aşa cum decizia de a mă susţine pe mine ca premier a fost luată în congresul PNL şi nu poate fi schimbată decât în congres. Eu unul îmi asum toate deciziile luate în USL", a adăugat Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici