Antonescu: Sper ca la începutul lui februarie structurile PSD şi PNL să voteze alianţa

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seară, după o nouă negociere cu liderul PSD, că speră ca structurile naţionale ale celor două partide să ia în discuţie, la începutul lui februarie, proiectul de alianţă.

27 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Sper ca la începutul lui februarie structurile PSD şi PNL să voteze alianţa

Antonescu: Sper ca la începutul lui februarie structurile PSD şi PNL să voteze alianţa (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

Antonescu nu a dat detalii despre discuţiile cu Ponta şi Constantin, precizând doar că se merge pe calea pe care deja au conturat-o.

"S-ar putea ca pentru dumneavoastră, ca oameni de presă în căutarea ştirii, a elementului nou, să fie dezamăgitoare comunicarea noastră, până când acest proces se va încheia", le-a spus el jurnaliştilor.

Antonescu a afirmat că speră ca până la sfârşitul lui ianuarie sau începutul lunii februarie forurile statutare ale PSD, respectiv PNL, să fie convocate pentru a lua o decizie cu privire la posibila alianţă între PSD şi ACD.

"Ne vom mai întâlni şi vom continua aceste discuţii, care comportă un câmp destul de larg. Noi am vrea ca la sfâşitul acestei luni, începutul lui februarie, forurile care pot să ia decizii în aceste privinţe să fie puse în faţa unui proiect articulat, să poată da un vot. Nu ştiu dacă lucrurile vor merge atât de repede, dar sper şi pretenţia noastră este să facem ceva temeinic şi rapid", a mai declarat preşedintele PNL.

Liderii PSD şi ACD, Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin, s-au întâlnit, luni, la sediul central al PNL pentru a treia rundă oficială de negocieri privind formarea unei alianţe politice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici