Antonescu va face vizite oficiale în Israel, Polonia şi Republica Moldova ca preşedinte al Senatului

Preşedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, va avea, în octombrie şi noiembrie, deplasări oficiale în Israel, Polonia şi Republica Moldova, a anunţat vicepreşedintele Senatului, Cristian Dumitrescu, la finalul şedinţei Biroului Permanent.

280 afișări
Imaginea articolului Antonescu va face vizite oficiale în Israel, Polonia şi Republica Moldova ca preşedinte al Senatului

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Dumitrescu a precizat că la nivelul Biroului Permanent au fost adoptate mai multe deplasări în străinătate, atât vizite de lucru la organismele internaţionale, cât şi vizite oficiale.

Preşedintele Senatului se va deplasa la sfârşitul lunii octombrie în Polonia, iar la începtul lunii noiembrie în Israel.

O altă vizită, la finalul lui noiembrie, va fi în Republica Moldova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici