Apă caldă şi căldură: Firea vrea să depună plângere pe numele lui Orban, pentru abuz în serviciu

Gabriela Firea îl acuză pe Ludovic Orban de corupţie şi abuz în serviciu, şantaj şi cumpărare de voturi pentru că nu a alocat bani Capitalei: „Ne gândim foarte serios să depunem plângere”.

890 afișări
Imaginea articolului Apă caldă şi căldură: Firea vrea să depună plângere pe numele lui Orban, pentru abuz în serviciu

Apă caldă şi căldură: Firea vrea să depună plângere pe numele lui Orban, pentru abuz în serviciu

„Premierul a anunţat, în dispreţ total faţă de cetăţeni, că recunoaşte că a subfinanţat Primăria Bucureşti doar pentru a câştiga politic candidatul dreptei unite. Ceea ce a recunoscut premierul are conotaţie juridică. Sunt mai multe încălcări ale legislaţiei. Îl transformă pe Ludovic Orban direct în inculpat pentru cel puţin trei infracţiuni - corupţie şi abuz în serviciu, şantaj şi cumpărare de voturi. Este inacceptabil ca un prim-ministru al României să lipsească de resurse cetăţenii unui oraş doar pentru a avea avantaje politice. Ne dorim ca instituţiile statului să reacţioneze şi să sancţioneze faptele încă prim-ministrului Orban”, spune Gabriela Firea.

Ea precizează că a discutat cu avocaţii.

„Ne gândim foarte serios să depunem plângere”, adaugă fostul primar general al Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
firea,
orban,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici