Aplauze de la parlamentarii PSD când Ciuhodaru de la UNPR a votat pentru moţiune

Deputatul UNPR Tudor Ciuhodaru a votat, marţi, în favoarea moţiunii de cenzură, votul lui fiind întâmpinat cu aplauze de parlamentarii PSD şi sindicaliştii de la balcoane.

25 afișări
Imaginea articolului Aplauze de la parlamentarii PSD când Ciuhodaru de la UNPR a votat pentru moţiune

Aplauze de la parlamentarii PSD când Ciuhodaru de la UNPR a votat pentru moţiune (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Ciuhodaru a votat în favoarea moţiunii de cenzură, în ciuda unei decizii a conducerii UNPR, prin care parlamentarii formaţiunii urmau să voteze, sub ameninţarea excluderii, împotriva moţiunii.

Votul favorabil al lui Ciuhodaru a fost întâmpinat cu aplauze din partea parlamentarilor PSD şi a sindicaliştilor aflaţi în loje.

Surse din UNPR au declarat, pentru MEDIAFAX, că liderii UNPR au semnat deja o decizie prin care parlamentarii Uniunii care vor vota pentru moţiune vor fi excluşi, decizia urmând să fie completată cu numele celor în cauză, Ciuhodaru fiind primul pe listă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici