AUR: Coaliţia Iohannis-PNL-PSD-UDMR a primit în genunchi votul de respingere. Trebuie să plece

Ratarea aderării la Spaţiul Schengen este un eşec monumental de politică externă al Preşedintelui Iohannis şi al Guvernului Ciucă, transmite AUR: „Guvernul Iohannis trebuie să plece acasă, pentru că actuala putere şi-a pierdut legitimitatea”.

1980 afișări
Imaginea articolului AUR: Coaliţia Iohannis-PNL-PSD-UDMR a primit în genunchi votul de respingere. Trebuie să plece

„Ratarea aderării la Spaţiul Schengen este un eşec monumental de politică externă al Preşedintelui Iohannis şi al Guvernului Ciucă. Pentru români, este o trezire cruntă la realitate şi o dovadă în plus că umilinţa, compromisurile, laşitatea şi impostura nu sunt instrumente cu care să poată fi câştigat respectul partenerilor externi. Argumentele oficialilor austrieci constituie o jignire inacceptabilă pentru români şi Statul Român. Fluxurile de migranţi provenite din România şi aşa-zisele presiuni ale autorităţilor de la Bucureşti asupra managementului companiilor austriece care activează în ţara noastră sunt minciuni odioase proiectate în spaţiul public anume pentru a evidenţia dispreţul cu care partenerii noştri ne tratează”, se menţionează într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, România a fost respinsă din Spaţiul Schengen de „cel mai privilegiat partener comercial al României din ultimii 33 de ani”.

„Multe dintre afacerile derulate între România şi Austria sunt considerate adevărate jafuri la adresa resurselor şi economiei naţionale româneşti. Poziţia României în Uniunea Europeană este mai slabă ca niciodată. Incapacitatea diplomaţiei de la Bucureşti de a identifica şi neutraliza riscurile şi ameninţările atât de previzibile din proiectul Schengen arată degringolada şi impostura acestei însăilări politice girate de preşedintele Iohannis. Ne aflăm într-un punct de cotitură majoră: românii trebuie să aleagă dacă vor continua să meargă pe mâna unor politicieni trădători sau vor să îşi ia destinul în propriile mâini. Guvernul Iohannis trebuie să plece acasă, pentru că actuala putere şi-a pierdut legitimitatea. România are nevoie de alegeri anticipate, în urma cărora o nouă majoritate să poată pleca la drum cu un proiect de ţară serios, credibil şi dedicat interesului naţional”, se arată în finalul comunicatului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
aur,
schengen,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici