Aura Vasile trece la UNPR

Deputatul Aura Vasile declară, potrivit unui comunicat UNPR, că a hotărât să se alăture foştilor săi colegi, "cei care au demonstrat, spre deosebire de alţii, că au valori şi principii solide", ea menţionând că rămâne pe mai departe "războinică şi dedicată cauzei" în care crede.

1309 afișări
Imaginea articolului Aura Vasile trece la UNPR

Aura Vasile trece la UNPR (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Aura Vasile mai spune că este un om de stânga şi că UNPR este "singurul partid care mai reprezintă astăzi stânga românească".

În comunicatul UNPR se precizează că deputatul de Bucureşti Aurelia Vasile a devenit, luni, membru al grupului progresist din Camera Deputaţilor, înscriindu-se în Uniunea Naţională pentru Progresul României.

"Am hotărât să vin alături de foştii mei colegi, cei care au demonstrat, spre deosebire de alţii, că au valori şi principii solide. Sunt un om de stânga şi împărtăşesc valorile UNPR, singurul partid care mai reprezintă astăzi stânga românească. După cum spun şi colegii mei din UNPR, nu plec din Kiseleff şi rămân mai departe aşa cum mă ştiţi, războinică şi dedicată cauzei în care cred, aceea de a-i sprijini pe oamenii care muncesc, pe pensionari şi pe tineri, pe toţi cei care au de suferit în aceste vremuri grele", a declarat deputatul, potrivit comunicatului.

Deputatul Aura Vasile, viceliderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, va anunţa, luni, în plen, că trece la UNPR.

"A făcut cerere de înscriere la noi şi o să anunţe în plen", a declarat preşedintele UNPR, Marian Sârbu.

La rândul său, şi liderul deputaţilor PSD, Mircea Duşa, a confirmat informaţia.

Întrebat dacă Aura Vasile va trece la UNPR, Duşa a răspuns: "Da, şi-a făcut cerere să plece la UNPR".

În vârstă de 62 de ani, Aura Vasile este la al treilea mandat consecutiv de deputat, aleasă din partea PSD. Este vicepreşedintele Comisiei pentru tehnologia informaţiilor şi comunicaţiilor şi membru al Comisiei pentru muncă şi protecţie socială.

Considerată o apropiată a vicepreşedintelui PSD Marian Vanghelie, Aura Vasile este secretar executiv al Comitetului Executiv al Consiliului Organizaţiei PSD a municipiului Bucureşti. De asemenea, ea este membru în Consiliul Naţional al PSD şi membru al Biroului Executiv al Organizaţiei de Femei a PSD.

Aura Vasile este unul dintre cei mai activi deputaţi, conform site-ului Camerei ea având 467 de luări de cuvânt în 160 de şedinţe de plen, precum şi 257 de luări de cuvânt în 103 şedinţe ale Biroului Permanent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici