Baconschi, despre PDL: Pacientul a acceptat să meargă la medic. Unii cred că plezneşte de sănătate

Fostul ministru Teodor Baconschi spune despre PDL că e ceva faptul că "pacientul a acceptat să meargă la medic" şi îşi exprimă speranţa să nu afle că nu există cale de însănătoşire, arătând că "sunt şi unii care cred că plezneşte de sănătate".

122 afișări
Imaginea articolului Baconschi, despre PDL: Pacientul a acceptat să meargă la medic. Unii cred că plezneşte de sănătate

Teodor Baconschi (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"E ceva: vom avea o Convenţie a PDL. Pacientul a acceptat să meargă la medic. Sper să nu afle că nu există cale de însănătoşire. Sunt şi unii care cred că plezneşte de sănătate...", scrie Baconschi pe Facebook.

Colegiul Director al PDL a decis, vineri, să convoace în februarie 2013 CNC al partidului care să stabilească în mai data Convenţiei Naţionale la care ar urma să fie aleasă o nouă conducere.

În şedinţa de vineri, singurele demisii au fost ale lui Cristian Preda, din funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL, şi Sever Voinescu, din funcţia de vicepreşedinte al partidului.

Cezar Preda, care anunţase luni că demisionează din funcţia de prim-vicepreşedinte, a revenit asupra demisiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici