Baconschi se gândeşte să candideze la o funcţie în PDL

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, a declarat, miercuri, la Alba Iulia, că se gândeşte să candideze la o funcţie în PDL, însă a precizat că va face public despre ce funcţie este vorba doar în preajma Congresului partidului.

17 afișări
Imaginea articolului Baconschi se gândeşte să candideze la o funcţie în PDL

Baconschi se gândeşte să candideze la o funcţie în PDL (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Întrebat dacă îşi propune să candideze pentru o funcţie în PDL la viitoarele alegeri interne, Teodor Baconschi a răspuns afirmativ, precizând că "trebuie să ai o pârghie de conducere ca să poţi aduce ce propui unui partid politic".

Baconschi nu a dorit să spună ce funcţie vizează, precizând că va face public acest lucru doar în preajma Congresului partidului.

El a răspuns şi la întrebarea dacă o va susţine, duminică, pe Elena Udrea, la alegerile pentru PDL Bucureşti, spunând că îşi propune să o susţină chiar prin propria sa prezenţă la alegeri.

"Doamna Elena Udrea candidează, duminică, pentru alegeri la PDL Bucureşti şi pentru acea calitate o voi susţine şi prin propria prezenţă", a spus Baconschi.

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, marţi, că şi-a depus candidatura pentru şefia organizaţiei, că s-ar bucura să îi aibă colegi la conducere pe Teodor Baconschi, Monica Macovei şi Cristian Preda şi că "nu exclude din start o candidatură" la Primăria Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici