Barbu: Liderii USL cred în respectarea Constituţiei doar când le reaminteşte Dan Voiculescu că au semnat un pact

Vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, că afirmaţia premierului Victor Ponta privind suspendarea preşedintelui Traian Băsescu pentru participarea la Congresul PPE reprezintă "culmea ipocriziei", arătând că Crin Antonescu trebuia suspendat când era preşedinte interimar.

263 afișări
Imaginea articolului Barbu: Liderii USL cred în respectarea Constituţiei doar când le reaminteşte Dan Voiculescu că au semnat un pact

Barbu: Liderii USL cred în respectarea Constituţiei doar când le reaminteşte Dan Voiculescu că au semnat un pact (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

"Referitor la declaraţiile premierului Victor Ponta privind suspendarea preşedintelui Traian Băsescu pentru participarea la Congresul PPE, eu consider că USL ar trebui mai întâi să analizeze comportamentul propriilor lideri şi să renunţe la ipocrizie. Dacă este să ne luăm după unitatea de măsură folosită de USL pentru preşedintele Traian Băsescu, atunci, în scurta perioadă cât a fost preşedinte interimar, Crin Antonescu a călcat Constituţia în picioare pentru că a participat la mitingurile electorale ale USL, a participat la şedinţele de conducere ale PNL, i-a dat sfaturi premierului la televizor şi s-a amestecat în activitatea guvernului. Liderii USL cred în respectarea Constituţiei doar când le reaminteşte Dan Voiculescu că au semnat un pact pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu", a susţinut Barbu.

Preşedintele Băsescu va încălca din nou Constituţia participând, în calitate de preşedinte al României, la Congresul Partidului Popular European (PPE), deşi şeful statului nu poate face politică şi implicit nu poate participa la manifestări ale unui partid politic, afirmă liderul USL, Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici