Barna, după scandalul TAROM: E inacceptabil. Dăncilă şi PSD trebuie să plece de la conducerea României

Dan Barna a afirmat, vineri, că e inacceptabil ca un ministru să ţină avioanele la sol în ziua moţiunii doar pentru a împiedica parlamentarii să voteze. Liderul USR a addăugat că acest fapt este o dovadă clară că PSD şi Viorica Dăncilă trebuie să plece de la conducerea României.

456 afișări
Imaginea articolului Barna, după scandalul TAROM: E inacceptabil. Dăncilă şi PSD trebuie să plece de la conducerea României

Barna,după scandalul TAROM: E inacceptabil. Dăncilă şi PSD trebuie să plece de la conducerea României

În cele din urmă în ziua respectivă avioanele au zburat, parlamentarii au ajuns la vot. Dar este o dovadă foarte clară că doamna Dăncilă, guvernarea PSD, trebuiau să plece şi trebuie să plece de la conducerea României pentru că este inacceptabil ca un ministru să solicite să nu mai zboare avioanele pentru că vrea să ţină câţiva parlamentari la ei acasă”, a afirmat Dan Barna, în Parlament.

Declaraţiile liderului USR vin în contextul în care fostul director al companiei Tarom, Mădălina Mezei, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că hotărârea de a fi demisă a apărut brusc, la o săptămână după ce i s-a decis prelungirea mandatului. Motivul exprimat de Consiliul de Administraţie ar fi lipsa de rapiditate în desfăşurarea proiectelor.

Premierul Viorica Dăncilă a dispus Corpului de Control al Prim-Ministrului începerea unei acţiuni de control la Ministerul Transporturilor şi la Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române Tarom S.A., în scopul clarificării aspectelor manageriale semnalate de mass-media.

Taguri:
barna,
tarom,
dăncilă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici