Băsescu a făcut o baie de mulţime la Costeşti: Cum vine premierul, îi cereţi locuri de muncă, el dă

Preşedintele Traian Băsescu a făcut, sâmbătă, o baie de mulţime la Târgul de Sfântul Ilie din Costeşti, judeţul Argeş, iar când o localnică i-a cerut locuri de muncă, el a răspuns: "A zis premierul că investeşte 10 miliarde euro anul ăsta (...) Cum vine pe aici, îi cereţi locuri de muncă, că el dă".

1602 afișări
Imaginea articolului Băsescu a făcut o baie de mulţime la Costeşti: Cum vine premierul, îi cereţi locuri de muncă, el dă

Traian Basescu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

La sosirea la Costeşti, preşedintele a mers la Primărie, unde a avut o scurtă întâlnire cu primarul, după care a mers la Târgul de Sfântul Ilie, el refuzând să răspundă întrebărilor jurnaliştilor pe teme politice sau despre cazul Hayssam.

"Mă simt bine. Este sărbătoare", a spus şeful statului, evitând să răspundă întrebărilor jurnaliştilor.

"Nu mai insistaţi. Puteţi deveni chiar penibil", i-a spus Băsescu unui jurnalist care l-a întrebat dacă Omar Hayssam a fost adus cu un avion militar care a transportat ajutoare în Siria.

Băsescu i-a salutat pe cei prezenţi la târg, dând mâna şi stând de vorbă cu mai mulţi localnici. Şeful statului s-a fotografiat cu unii dintre aceştia sau ţinând în braţe copii ai localnicilor.

O femeie l-a întâmpinat pe Băsescu şi i-a povestit despre o rudă a sa, care ar fi în închisoare deşi este nevinovată.

"Să facă o cerere de graţiere. Scrie şi eu mă uit. O trimiţi la Palatul Cotroceni sau dă-o primarului", i-a răspuns preşedintele.

Femeia i-a promis că, dacă "rezolvă" situaţia, atunci "când va veni votarea", ea va şti ce să facă, iar Băsescu i-a replicat: "Nu fac nimic pe voturi, că îmi termin mandatul".

O altă localnică, ţinând un copil în braţe şi plângându-se că alocaţia de 40 de lei e mică, i-a cerut lui Traian Băsescu locuri de muncă.

"A zis primul-ministru că investeşte zece miliarde de Euro anul ăsta. Deci, o să fie locuri de muncă... după el. Cum vine pe aici, îi cereţi locuri de muncă, că el dă", i-a spus preşedintele Băsescu.

Traian Băsescu a plecat de la Costeşti şi va participa sâmbătă şi la Zilele comunei Ungheni, tot în judeţul Argeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici