Băsescu: Afirmaţia despre medici a stârnit furtună printre ziarişti, chiar comandanţi de crucişătoare

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la RRA, că afirmaţiile sale despre implicarea medicilor în actul de justiţie au strârnit furtună pe la televiziunile mogulilor, marii jurnalişti, unii chiar "comandanţi de crucişătoare" de presă întrebându-se de ce se amestecă şeful statului.

81 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Afirmaţia despre medici a stârnit furtună printre ziarişti, chiar comandanţi de crucişătoare

Băsescu: Afirmaţia despre medici a stârnit furtună printre ziarişti, chiar comandanţi de crucişătoare (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Aş face o remarcă ce a strârnit furtună pe la televiziunile mogulilor, cea legată de implicarea medicilor în actul de justiţie. Şi am văzut mari ziarişti, unii chiar comandanţi de crucişătoare de presă, spunând «Ce se amestecă preşedintele?». Şi pot să-i răspund acestui «căpitan de crucişător» că atâta timp cât stăpânul lui nu poate merge în faţa instanţei pentru că primeşte de la un ginecolog adeverinţă că e bolnav cu inima sau îşi crapă rotula în trei, dar nu vede nimeni nici o radiografie, nu pot să nu spun lucrurile acestea", a declarat Traian Băsescu la RRA.

El a apreciat că "de la Omar Haissam până la Vântu, până la toţi, sunt foarte bolnavi".

"Când pun mâna pe banul public nu-s bolnavi. Altfel, dă boala în ei repede şi sar tonomatele să-i apere cât îs de bolnavi, sau «cum îşi permite preşedintele să pună sub semnul întrebării?», că genicologul îi dă certificat medical că-i bolnav de inimă stăpânului postului de televiziune. Deci, nu sunt dispus să le las fără replică slugărnicia asta faţă de unul care-ţi dă un ban din când în când", a mai spus Băsescu.

El a afirmat că va face aceste afirmaţii "oricât s-ar supăra marele jurnalist".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că medicii au avut influenţă în justiţie în recursul la arestarea preventivă a lui Constantin Nicolescu, menţionând că operaţia acestuia a fost făcută de un medic care l-a operat şi pe Omar Hayssam de cancer.

El a precizat, la TVR, răspunzând unei întrebări, că nu consideră că presiunile PSD făcute în stradă prin manifestaţii au influenţat decizia în cazul recursului lui Constantin Nicolescu.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici