Băsescu: ANAF, una dintre cele mai ineficiente instituţii

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la TVR, că ANAF este "una dintre cele mai ineficiente instituţii", criticând modul în care aceasta este organizată.

1548 afișări
Imaginea articolului Băsescu: ANAF, una dintre cele mai ineficiente instituţii

Băsescu: ANAF, una dintre cele mai ineficiente instituţii (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

El a ţinut să dea un exemplu în sprijinul afirmaţiei sale.

"ANAF-ul este una dintre cele mai ineficiente instituţii. O să vă dau un exemplu, din judeţ de la mine: mergeţi la Eforie, la Eforie Nord, cred ... sau Sud... nu mai ţin minte unde am văzut. Era "ANAF Eforie" şi "ANAF Techirghiol". Unul lângă altul sunt, pe aceeaşi stradă, cu inspectori acolo. Păi câte taxe sunt de colectat din Techirghiol, când 90% din taxele care se colectează se colectează din localităţile care sunt capitale de judeţ, Bucureşti plus capitale de judeţ? Ia, nene, alea 300 de ANAF-uri din Eforie, pentru Techirghiol, pentru Năvodari, pentru Amara, pentru Borsec şi du-le la Bucureşti, la Cluj, la Timişoara, la Iaşi, acolo unde este activitate economică... la Constanţa", a spus Traian Băsescu la TVR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici