Băsescu: Boala este mai sănătoasă decât Hrebenciuc - VIDEO

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, la emisiunea Happy Hour de la ProTv, că numele "Sida" este mai bun decât numele Hrebenciuc, că "sida este mai sănătoasă decât Hrebenciuc" şi că "boala este mai sănătoasă decât Hrebenciuc", întrebat în legătură cu faptul că prietenul fiicei sale este numit Sida.

42 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Boala este mai sănătoasă decât Hrebenciuc - VIDEO

Băsescu: Boala este mai sănătoasă decât Hrebenciuc

El a fost întrebat dacă fiica sa, Elena, se mărită. "Dacă nu mă minte, nu se mărită", a răspuns Băsescu la Happy Hour.

Şeful statului a spus că ştie că prietenul fiicei sale are un nume nefericit.

"Îl cheamă Sida, dar până la urmă şi pe mine mă cheamă Băsescu", a spus preşedintele, râzând.

Întrebat dacă numele Sida este mai bun decât numele Hrebenciuc, aluzie la faptul că fiul lui Viorel Hrebenciuc, Andrei, a fost prieten cu Elena Băsescu, preşedintele a răspuns: "O, da".

"E mai bun numele Sida. Sida e mai sănătos decât Hrebenciuc. Boala e mai sănătoasă decât Hrebenciuc", a mai spus Băsescu, referindu-se la rivalul său politic, Viorel Hrebenciuc.

El a mai spus că le-a recomandat fiicelor sale să nu se mărite până la 30 de ani.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici